15.05.14

Oblíbenci pro měsíc květen

Mám svaťák, neustále se jen učim a skoro nevytáhnu paty z domu, proto vám moji oblíbenci možná nebudou připadat nic moc. Pro mě je ale tento měsíc většina těchto věcí naprosto nezbytná!


Oční krém Seeing is believing - Oriflame
Dokáže krásně zhydratovat pokožku pod očima, redukuje otoky a přijde mi, že ani kruhy pod očima nejsou tak výrazné. Podle mě se hodí v každém pro ženy v každém věku.

Sprej Avon Naturals s vůní růže a čokolády
Používám ho doma místo vůně nebo když se chci jen tak osvěžit. Minulý měsíc jsem vám ukazovala variantu se švestkami, tento měsíc nejvíce používám právě tuto variantu s růží a čokoládou. Moje každodenní potěšení!

Propolis - včelí vosk
Na jaře se mi na rukou dělá nepěkný ekzém. Loni jsem to zanedbala, pořád jsem si to drbala a vážně to vypadalo ošklivě. Letos sem si tedy hned jak začlo první svědění koupila propolis, protože sem četla, že je to skvělý lék na vše, co se týče pokožky. A opravdu nezklamal. Stačí mi vždy postižené místo namazat třeba dvakrát a vyrážka je pryč. Vřele doporučuji, stojí pár korun, takže pokud vás trápí vyrážky, určitě ho vyzkoušejte.

Essence - 24h hand protection balm
Jak se učím a pořád sahám na papíry, mám tak suché ruce, že si je mažu minimálně 20x denně. A k tomu mi slouží tento voňavý miláček o kterém sem už psala zde.

Carmex
Můj nejmilovanější balzám, mrzí mě, že už mi zas dochází, hned si budu muset koupit nový. Myslím, že už jste o něm všichni někdy slyšeli, ale asi vám i tak napíšu recenzi, protože je úžasnej!

Elf pastelka na rty v odstínu Pink Umbrellas 
Když už někam vyrazím, přetřu rty touhle pastelkou, kterou jsem si naprosto zamilovala a velmi příjemně mě překvapila. Určitě si objednám ještě nějakou a napíšu nějakou recenzi.

Znáte Carmex? A co vám pomáhá při učení?

1 komentář:

  1. Ten sprej od AVONU som mala a ja krásne voňia :) a môžem sa spýtať kedy bude vyhlásenie giveaway ? :)

    OdpovědětVymazat