26.05.14

New in + vyhlášení giveaway

Ahoj, už mám po maturitě, tak se snad dočkáte více článků. Už dlouho vám chci ukázat, co jsem si pořídila za poslední dobu, ale vůbec na to nebyl čas a když už jsem se k tomu dokopala, tak mi neustále vypadával internet. Na konci článku se také dozvíte, kdo vyhrál giveaway.


Dochází mi noční krém a nevím proč, ale rozhodla jsem se koupit si tento klasický krém od Nivey. Musím říct, že jsem vážně ráda, že jsem to udělala, je naprosto skvělý a mám po něm pleť jako dětskou prdelku. Koupila jsem ho v dm za 48 Kč.
Z mnohých recenzí jsem se nechala zlákat na mandlový balzám od Baley. Hydratace nic moc, ale voní naprosto famózně! Seženete v dm za 32 Kč.
Sprchový gel kokos a nektarinka jsem si koupila teprve včera, ale celý večer a ráno k němu musím čuchat, jak je úžasný! Po prvním použití musím říct, že je skvělý a vůně celkem vydrží i na těle. K dostání je v dm za 33 Kč.


Roztrhaly se mi houbičky na čištění pleti, proto jsem si v Tescu pořídila tyto Calypso za 25 Kč. Jsou velké, takže s nimi skvěle stáhnete na 2-3 tahy z obličeje úplně všechno.
Také jsem zašla mezi výprodejové regály, kde jsem si vybrala šampon od Schaumy, který by neměl zatěžovat vlasy. Nevím, kolik stojí normálně, ale v Tescu jsem ho sehnala za 33 Kč.


I moje žiletky už byly opotřebované, proto jsem si koupila tyto náhradní hlavice Venus z parfums.cz, kde je mají snad nejlevnější a navíc při platbě přes Paypal máte poštovné zdarma. Dva břity stály 139 Kč a jako dárek jsem si vybrala vzoreček Desire me od Escady.


Na votoči jsem si pořídila tuto džísku, kterou ale bohužel dostanu až v červnu k svátku. Jsem s ní ale naprosto spokojená, stála mě asi 250 Kč i s pošovným.

A teď už k vyhlášení.
Ze všech 36 komentářů vybral random číslo 31, takže gratuluji Andrejce Vaňkové a budu ji kontaktovat na e-mail. Pokud se do týdne neozve, budu losovat náhradnici. Ještě jednou gratuluju a děkuju všem zúčastněným.

2 komentáře: