28.05.14

Květnový wishlist

Mám tu pár věciček, které buď delší dobu nebo na léto fakt potřebuju, a tak se chci pokusit to dodržet a neutrácet za jiné věci v oblasti beauty a fashion než za ty, co vám teď ukážu.


may wishlist

may wishlist by n-paji-pn featuring canvas shoes

Zlaté aviatorky sice mám, ale jsou tak poškrábané, že přes ně vůbec nevidím, proto potřebuji nové. Klobouček se bude hodit na sluníčko a skvěle chrání proti úpalu. Plavky se mi rozpadají, takže nové jsou nutností! Také začínám mít prošlapanou podrážku u červených placek z H&M, a tak bych si chtěla pořídit nějaké pořádné, nejlépe Vans. Bronzer žádný nemám a na léto se podle mě hodí nejvíce. Tělové mléko do sprchy mi přijde super, když se chcete namazat, ale nemáte moc čas se s tim crcat. Báze pod stíny od Too Faced nahradí moji stávající, která už pomalu dochází. Potřebuji také zlaté pecky do druhé dírky a Carrie diaries, abych měla co číst. S normální kulmou si vlasy natočit neumím a s touto mi dělala lokny kamarádka a bylo to rychlé, lehké, všichni mi účas chválili a vydržel mi velice dlouho, proto ji nutně potřebuju! :D

A co na léto potřebujete vy?

4 komentáře:

  1. Tělové mléko do sprchy bych chtěla v nejbližší době taky zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paulie! Chtěla jsem Ti poděkovat za růžovou giveaway, dnes jsem si výhru vyzvedla a jsem nadšená :) lak je nádherného odstínu, už ho mám na rukou a sprcháč už stojí v koupelně :) ještě jednou děkuji!

    OdpovědětVymazat
  3. pekné vecičky :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat