21.04.14

Srdcovky posledních dní

Jsou výrobky, na kterých v posledních dnech naprosto ujíždím, ať už je to kvůli jejich vůni nebo účinku. Tyhle srdcovky bych vám teď ráda představila.

Tadááá...


Tak to jsou oni, momentálně mého srdce šampioni!
Micelárku od Biodermy vám určitě nemusím představovat, odlíčí naprosto všechno a velmi rychle, navíc je ještě určena přímo na smíšenou pleť. Tělové máslo od Baley s vůní cukrové pusinky voní spíš lehce citronově, je hodně hutné, přesto se rychle vstřebává a pokožka je po něm taková "napapaná". Bohužel se už ale myslím nevyrábí. :(
Švestkovo-vanilkový sprej od Avonu už jsem vám ukazovala v novinkách. Naprosto mi učarovala jeho nasládlá vůně, nastříkám se s ním vždycky, když jdu kolem něj a taky už pěkně ubývá. :( O šamponu od Schaumy už jsem tu taky básnila.
Rexona Maximum Protection je asi jediný deodorant, který na mě zabírá, mám už druhé balení a nemůžu si ho vynachválit! A make-up od Rimmelu Stay Matte už je jen třešínkou na dortu. Opravdu matuje, skvěle kryje a vydržel se mnou celý maturák, za což mu patří velké díky!
Patří některé z těchto výrobků také k vaším současným oblíbencům? Máte tipy na nějaké must have produkty?

1 komentář:

  1. Tuhle Baleu jsem ted zacla pouzivat a zatim jsem unesena. Rexona je sice fsjn, podpazdi vydrzi uplne suchy, ale jinak mi smrdi a hrozne drazdi.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat