09.04.14

Fresh It Up!

Když jsem v dm uviděla nový šampon od Schaumy Fresh It Up!, moje srdce zaplesalo. Konečně šampon přesně pro moje vlasy! Je určený pro mastné kořínky a zároveň suché konečky. Už ho zkouším pár týdnů, takže jsem si stihla o něm udělat obrázek a můžu se s vámi konečně podělit o své dojmy.


Šampon obsahuje extrakty z mučenky, má čistit kořínky vlasů, posilovat strukturu vlasů a pečovat o konečky a měl by prodloužit pocit svěžesti. A co já  na to? Konečky opravdu nemám tolik suché, kořínky se mi mastí méně a vlasy mi opravdu vydržejí svěží déle - až o jeden den. Jestli ale posiluje vlasy, to vám bohužel nepovím, ale myslím si, že s dlouhodobějším používáním možná ano. Dalším kladem je to, že je v něm údajně 0% silikonů, což mnoho slečen a žen jistě uvítá.


I šampon jako takový na mě působí velice svěže a nevinně, má jemnou nasládlou vůni, která se ale ve vlasech neudrží, takže se nemusíte bát. Pění stejně jako běžné šampony, dobře se vymývá. Nevím, co bych mu tak mohla vytknout. Vřele ho doporučuji majitelkám stejných vlasů, jako mám já.
Seženete ho například v dm nebo Rossmannu za cenu kolem 50 Kč.

Máte s tímto šamponem zkušenosti?
Jaký jiný byste mi doporučily? Ráda zkouším jiné.

2 komentáře:

  1. Podla mna je super, mne vyhovuje!
    Inak ak mas rada NIIVEA mliecka pozyvam ta na giveaway o uplne novinky tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Úúúžasný, nedávno jsem si ho koupila v nějaké akci to velké balení a nemůžu si ho vynachválit :) je fakt super, ještě k tomu nádherně voní a má překrásný obal :)

    OdpovědětVymazat